DYK på Facebook  Hent RSS feed

Mikkel Noe-Nygaard – arkitekten

Mikkel Noe-Nygaard er 36 år og arbejder som grafisk designer i Århus. Han har dykket siden 2004, men bl.a. som et resultat af sin uddannelse som arkitekt har han altid haft interesse i at fotografere.
Til sin første tur til det Røde Hav havde Mikkel anskaffet sig et kompakt kamera i et billigt acrylhus og blev med det samme bidt af at fotografere under vandet også. Efter et par ture til Ægypten løb han dog ind i dette udstyrs tekniske begrænsninger. Det var tydeligt, at der var brug for noget mere lys og en hurtigere autofokus. Efter to år opgraderede han til et spejlrefleks med en enkelt Ikelite-blitz, der hurtigt blev suppleret med en makker. For et år siden blev kittet opgraderet igen – denne gang til et full frame dSLR, et Canon 5D mkII i et Hugyfot-hus.
Mikkel Noe-Nygaard var i 2007 med til at starte Dykkerklubben Bunden på Århus Havn, hvor han i dag sidder som formand. Selvom klubben er en ganske almindelig dykkerklub, har den en ret stor andel af entusiastiske fotografer, som altid er friske på et dyk for at afprøve nyt udstyr eller nye teknikker og en efterfølgende nørd-snak. Mikkel er for nylig begyndt at fotografere babysvømning, hvor han nyder at fange børnenes umiddelbare glæde ved vandet. I poolen som i det åbne vand kan han altid finde udfordring ved at forbedre sin teknik, og han nyder, hvorledes han må betragte selv helt almindeligt forekommende motiver som nye for at få et godt og spændende billede.

Du kan se flere af Mikkels billeder på:
www.noe-nygaard.dk