DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Reportager

OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog december
Under Nordic Photo Event på Gulen blev (fra v mod h) Lars Kirkegaard, Will Arlidge, Christian Skauge, Alex Mustard og Ingrid foreviget i vikingeantræk.
OWUSS-scholarship – Filips dagbog december
Filip i Massachusetts, hvor han hjælper med dokumentationen i undersøgelsen af et kunstigt rev.
OWUSS-scholarship – Filips dagbog november
Det er lidt svært at se computerens display, men Filips hidtil dybeste dyk på 72,4 meter fandt sted på den talmagiske dato 09.09.09.
Dr. Erich Ritter – der er ingen farlige hajer – kun farlige situationer
Erich Ritter bor i dag i Pensacola, Florida, ikke langt fra Bahamas, hvor hans Shark School holder til. Men der er også Shark School-kurser i Rødehavet, Maldiverne og i Sydøstasien.
Hajer symboliserer alt det, vi er bange for. De kommer nedefra, de har mange spidse tænder og de vil spise os levende! Men frygten er stærkt overdramatiseret og ganske...
PP Efter det sidste konkurrencedyk stimlede alle stævnets atleter sammen i udendørspoolen til et gruppebillede.
Svømmestadium i Århus syder af spænding, da New Zealænderen Guys Brews hoved som det sidste bryder overfladen efter et imponerende længdedyk på 230 meter. En euforisk...
OWUSS-scholarship – Filips dagbog oktober
Er man til rustent jern og krigshistorie, skal man én gang i sit liv på pilgrimsfærd til Scapa Flow – alle vragdykkeres mekka.
OWUSS-scholarship – Filips dagbog august
I undervands-habitaterne på National Hyperbaric Centre kan mætningsdykkere under uddannelse træne i at opholde sig under trange forhold. Filip (th) sammen med direktøren David Smith (tv).
OWUSS-scholarship – Filips dagbog juli
Filip er vant til at dykke på vragene i Østersøen ud for hjembyen Gdansk. Han ser frem til at kunne besøge de lidt dybere vrag i området efterhånden som han lærer mere om teknisk dykning.
OWUSS-scholarship – Elines dagbog juni
Blandt Elines største oplevelser på Sydpolen var dykningen ved isbjergene.
Eline takkede i april af som årets OWUSS-stipendiat, men inden hun gav faklen videre til sin efterfølger, nåede hun med få ugers mellemrum at dykke på sydpolen og næsten...
OWUSS-scholarship – Elines dagbog maj
Eline er stadig på den sydlige halvkugle, hvor hun dykker på Poor Knights-øerne i New Zealand, før hun igen følger kompasnålen mod nord til de kolde vande i Norge.
Dyk på skemaet – dykning som undervisningsredskab
Langeland har fine forhold til træningsdyk. Man kan næsten altid finde et sted, hvor der er læ og god sigt.
Langelandsk efterskole for ordblinde unge bruger dykning som undervisningsredskab med stor succes. Det handler om at give eleverne succesoplevelser og selvtillid. Og mon...
OWUSS-scholarship – Elines dagbog maj
OWUSS-scholarship – Elines dagbog maj
Copenhagen Diveshow 2009 – Krise? Hvaffor en krise?
Frømandskorpset demonstrerede i tanken. Her har frømanden afmonteret sit iltapparat og er på vej op af stigen, på samme måde, som når de entrer et skib fra vandet.
Alle tanker om kreditkrise og finansielt sammenbrud blev gjort til skamme på den niende udgave af Copenhagen Diveshow og Ferie09 i Bella Center. Der var både flere...

Sider