DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Natur : WWF-klumme

WWF-klumme – fotofortællinger
I Lamalera foregår hvalfangst stadigt fra traditionelle både, og fangsten er omgærdet af en masse overtro og religiøse handlinger.
WWF-klumme – man må sno sig så længe man kan
Ålens levevis er stadig delvis et mysterium, men dette er hvad vi tror, at vi ved: Når ålelarverne er udviklet i Sargassohavet, starter de turen til Europa eller Amerika, afhængigt af hvor moderfisken kom fra, og et til to år senere når de frem. Her søger de som unge 10-15 cm glasål op i vandløb og ind i fjorde. Efter at have levet her – nu som gulål – i 8-15 år, er de igen klar til at rejse – nu som blankål – tilbage til Sargassohavet.
WWF-klumme – Napoleon på sms
WWF-klumme – Napoleon på sms
WWF-klumme – den langvarige Nemo-effekt
WWF-klumme – den langvarige Nemo-effekt
WWF-klumme – den gode cirkel
WWF-observatører om bord på indonesiske fiskerbåde lærer fiskerne at undgå bifangster ved at bruge såkaldte cirkelkroge.
WWF-klumme – ude af øje, ude af sind
Nyudklækkede havskildpadder (uægte karette) fanget i plastikaffald, der er skyllet op på stranden ved Manatee Lagoon Beach, Belize.
Torskefiskeriet i Østersøen, Kattegat og som her i Nordsøen bliver måske en saga blot, hvis ikke vi i tide griber ind over for overfiskeriet
WWF-klumme – når det ser rigtig sort ud
Et træ står som et ensomt vidne til konsekvenserne af oliekatastrofen ved Guimaras.
WWF-klumme – når det ser rigtig sort ud
Senderen på ryggen gør det muligt at følge skildpaddens færden via internettet.
WWF-klumme – et øredøvende brag
I fjerntliggende områder, hvor faren for indblanding er lille, kan man godt smide de rigtig store bomber. Her et billede fra Filippinerne.
De karismatiske kæmper
En napoleonsfisk sammen med en blandet skare af andre store revfisk i et akvarium i en af Hong Kongs mange fiskerestauranter.
Hvem spiser hvem? - WWF–klummen
Hvem spiser hvem? - WWF–klummen
Klumpe er snavset - WWF - klummen
Klumpe er snavset - WWF - klummen

Sider