DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV!

DYK Persondatapolitik

1.0 Persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger tjenester på DYK eller handler hos os, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig med en konto, øvrig brug af services eller foretager et køb. Hos DYK ønsker vi åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige data. Vi har derfor udarbejdet denne politik, der forklarer, hvordan dine personlige data behandles samt dine valgmuligheder vedrørende dine oplysninger, og endelig hvordan du kontakter os.

2.0 Hvem er dataansvarlig for dine personlige data?

DYK v/ DiveSpace IvS
Nannasgade 28
2200 København N
E-mail: admin@dyk.net
CVR-nr. 37587516

DYK / DiveSpace er ansvarlig for behandlingen af dine persondata og benævnes herefter ”DYK”, ”vores”, ”vi” eller ”os” i denne persondatapolitik.

3.0 Formål og brug af persondata
Vi bruger dine persondata til at registrere og ekspedere dine køb og betalinger, identificere dig som bruger samt kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage nyhedsbrev, have adgang til premium indhold på websider og have adgang til DYK NetMag magasinet.
Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og i meget begrænset omfang til at kunne målrette vores annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

3.1 Persondata ved varekøb
Når du handler indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, adresseoplysninger, e-mailadresse samt andre nødvendige kontaktinformationer samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysninger i en periode på fem år fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen.

3.2 Persondata for DYK konto
Det er ikke nødvendigt at foretage køb på DYK for at oprette en konto.
Når du opretter en konto på dyk.dk registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig. Det drejer sig om: brugernavn og e-mailadresse og fødselsdato (valgfrit). Andre oplysninger er eksempelvis et efterfølgende køb foretaget via din konto på hjemmesiden eller et evt. samtykke om at DYK må sende nyhedsbreve til dig. Herunder anvender vi din e-mailadresse til at identificere din konto.

3.3 Nyhedsbrev
Såfremt du er tilmeldt nyhedsbreve, anvender vi dit navn og e-mailadresse til udsendelse af dette. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid afmelde dig. Det gøres enten ved at klikke på afmeld nyhedsbrevet i mailen eller ved at sende en mail til admin@dyk.dk

3.4 Cookies
Websitet indsamler begrænsede informationer via cookies. Læs mere om cookies her.
De data vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at kunne føre statistik over hvordan vores tjenester anvendes.
Cookies er desuden en foursætning for login på sitet samt for funktionen af shoppen.

4.0 Periode for opbevaring samt sletning
Persondata behandles i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, herefter vil vi på sikker vis slette dine persondata. De samme persondata kan dog opbevares flere forskellige steder, til forskellige formål. Det betyder, at vi kan slette en oplysning fra et system, når den ikke længere er nødvendig, mens oplysningen fortsat kan blive gemt i et andet system, hvis formålet er nødvendigt af hensyn til et juridisk behandlingsgrundlag. Vi gemmer selvfølgelig dine persondata så længe vi er forpligtet hertil ad lovgivning, eksempelvis regnskabslovgivningen.

5.0 Indsigt af behandling af persondata
Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Såfremt det viser sig, at persondata om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet eller slettet. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til os på admin@dyk.net.

6.0 Klage af behandling af persondata
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine persondata, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

7.0 Ændring af vores persondatapolitik
I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites eller direkte besked via mail.