DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Få mest muligt ud af DYK NetMag

DYK NetMag er Skandinaviens nye online magasin om dykning. Magasinet er tilgængeligt på computer, tablet og smartphone.

Da formatet er digitalt, er det en ny oplevelse, der indebærer nye muligheder og fordele. Bla. er vi ikke bundet af store tryk- og distributionsomkostninger og kan derfor lave 12 udgivelser pr. år og stadig holde prisen på et lavt niveau. I det elektroniske magasin, kan du zoome ind og ud og se videoer direkte i magasinet, både links, henvisninger og annoncer vil lede direkte til den relevante ressource. Du kan desuden søge på alt, direkte i dit magasin og du kan let dele den fede artikel eller side med andre (pontentielle) abonnenter via mail eller sociale medier.

Hvis du er ejer af en smartphone, har du altid alle dine DYK NetMag udgivelser med i lommen. Vi her på DYK redaktionen synes selv, at oplevelsen på en tablet er optimal. Fra sommeren 2019 kan du også læse hver artikel i et distrations-frit weblayout som der linkes til fra hver artikel i magasinet.

Få masser af viden, inspiration samt aha- og wow-oplevelser. DYK NetMag har et lækkert layout og indeholder altid flotte kvalitetsbilleder. Vi arbejder hele tiden på at forbedre magasinet og læseoplevelsen og med DYK NetMag er du sikret en spændende visuel oplevelse, som byder på mere end et traditionelt trykt magasin.

Vores fornemste mål er, at stimulere lysten til at dykke og til at prøve nye oplevelser. Vi vil udbrede viden om dykning og inspirere dig til at komme af sted og få så meget kvalitetsdykning som muligt.


Sådan læser du magasinet

dyk.dk/netmags vil du altid kunne se dine magasiner. Du kan se en oversigt over alle magasiner der er udgivet – og også det næste magasin der bliver udgivet, sådan at du kan glæde dig!

De magasiner du har adgang til, kan du klikke på – enten på billedet af magasinets forside eller på knappen ved siden af. Pågældende magasin åbner i et nyt browservindue eller ny fane i din browser (dette afhænger af indstillingerne på din egen enhed).

På en stor skærm (alm. browser)

Måder at bladre i magasinet:

 • Du kan bladre som vist herover, ved at trække med musen fra et hjørne af magasinet. 
 • Du kan klikke tæt på højrekant eller venstre kant for at bladre frem eller tilbage.
 • Du kan klikke på højre eller venstre pil på dit tastatur for at bladre frem eller tilbage.
 • Du kan indtaste et sidenummer øverst i side feltet og trykke på retur/enter tasten.
 • Du kan vælge at have miniaturer vist i venstre side og klikke på den side du vil hoppe til (se herunder)

Gå i det hele taget på opdagelse blandt knapperne og opdag mulighederne. Du kan ikke lave ulykker.

Anbefalinger til stor skærm
Vi anbefaler at du vælge fuldskærmsvisning (knappen i bunden med pile i fire retninger). På den måde får du maksimalt plads til dit magasin!

Prøv også at dobbeltklikke på en side (eller trykke på luppen med det lille +). På den måde zommer du ind på en enkelt side. Du kan derefter justere zoom-niveauet med den lille skyder.

 

Mobilversionen (DYK anbefaler at læse magasinet på en tablet i tværformat)


Swipe med fingeren for at bladre frem eller tilbage


Brug zoom-bevægelse eller dobbeltklik på en side for at zoome ind. Magasinet gør sig bedst hvis du lægger din tablet eller smartphone ned i bredformat.


Del med dine venner, lav bogmærker og søg på alt i hele magasinet


Hvis du har gemt bogmærker, ser du dem her


Få en side-oversigt med zoom-ud bevægelse eller med knappen nede i venstre hjørne


FAQ – Almindelige spørgsmål


Jeg har købt abonnement, men kan ikke læse magasinet?
Her er en lille checkliste der virker "9 ud af 9 gange":

 1. Er du logget ind? Login med samme bruger som du købte abonnementet med. Du er ikke logget ind, hvis der står "Mit DYK" oppe i højre hjørne på dyk.dk.
 2. Er dit abonnement aktivt eller udløbet? Du kan checke ordre og abonnementsstatus her
 3. Du finder dine magasiner her og skal kunne se alle dem, der ligger indenfor dit abonnement.
 4. Hvis du fortsat ikke får lov at se et givent magasin, kan det i sjældne tilfælde skyldes cache på din PC eller mobile enhed. Det letteste er i det tilfælde at gå til magasinet på en PC og i browseren vælge at genindlæse siden. På en Windows computer kan du bruge Shift+Ctrl+R for at lave en "hård" genindlæsning. På en Mac bruger du Shift+Cmd+R (virker ikke i Safari – her skal du bruger Ryd historik... i Safari-menuen).

Hvis du fortsat ikke har adgang til magasinerne, så kontakt support@dyk.dk og forklar os situationen – vi løser det altid!

Hvilke typer abonnement findes der?
Du kan se de typer abonnement der er tilgængelige her.
Vi arbejder på at lave flere abonnementstyper for at tilgode se forskellige behov og brugsmønstre. Lad os vide hvis du har noget specifikt i tankerne.

Hvordan ved jeg hvornår der er kommet et nyt magasin?
Vi sender nyhedsbrev ud, når der er udgivet et nyt magasin og vi arbejder også på at kunne give hver abonnent direkte besked pr. mail. Du kan også altid selv holde øje på dyk.dk/netmags.

Hvordan læser jeg NetMag offline?
En af de få ulemper der er ved et online magasin, er at det er... online. Du kan dog tage et magasin (eller flere) med dig på f.eks. flyrejsen ved at loade magasinet og bladre alle sider igennem. Derefter vil du fortsat kunne bladre i alle siderne og nærlæse dem, selvom du har sat din enhed i flytilstand. Du kan gøre dette med flere magasiner, i hver sin fane i browseren, afhængig af hukommelsen på din ehned (gælder for tablets og smartphones). 

Begrænsninger ved offline brug:

 • Links til diverse ressourcer vil naturligvis ikke kunne loade når du er offline. Dette gælder også afspilning af videoer.
 • Når du zoomer ind, vil der ikke blive hentet en højere opløsning af billeder og tekst. Teksten er dog i tilstrækkelig opløsning til at du sagtens kan læse artiklerne.
 • Hvis du lukker browser-fanen med magasinet på en tablet eller smartphone, kan du ikke være sikker på, at kunne hente det igen mens du er offline.

Har du spørgsmål der ikke er besvaret her, så kontakt support@dyk.dk.