DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Reportager : OWUSS-scholarship

OWUSS-scholarship – Filips dagbog oktober
Er man til rustent jern og krigshistorie, skal man én gang i sit liv på pilgrimsfærd til Scapa Flow – alle vragdykkeres mekka.
Oscars Dagbog – I gode hænder
Ud for Maltas hovedstad Valetta ligger skibs- og flyvrag fra anden verdenskrig på rad og række. Det gør den lille ø i Middelhavet til et oplagt sted at tage kurser i teknisk dykning. Her kan man nemlig altid finde spændende sted at dykke mellem 40 og 80 meter.
Den svenske Rolex-stipendiat Oscar Svensson fortsætter sine eventyr og denne gang beretter han om sine erfaringer med lidt dybere dykning på vragene omkring Malta, hvor...
OWUSS Erhvervsdykker i England - Oscars Dagbog
Årets Rolex-scholar, svenske Oscar Svensson begyndte sit stipendiat-år med et erhvervsdykkerkursus i England, hvor han bl.a. lærte, at der er stor forskel på den selvhjulpne disciplin, man har som sportsdykker og den afhængighed, erhvervsdykkere har af deres overfladetendere.
Hvis man vil arbejde med dykning på en eller anden måde, er der meget at tænke på. Tag med årets Rolex-stipendiat Oscar Svensson til England, hvor han lærer, hvordan man...
Erins år – astronautsyndromet
Grottedykningen på Bahamas. Erin medbringer undervandsvideo for at kunne dokumentere sine oplevelser i den afsluttende film, som alle scholars skal producere, når året er omme.
Her den anden dag spurgte en af mine venner mig: – Nå, hvad skal du så lave nu? Det er et spørgsmål, jeg har fået mange gange den seneste tid. Men så tilføjede han. – Da...
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog juni
Ingrid i New York med sine forældre og OWUSS-præsidenten Elwin Leech. De to jenter er i traditionel norsk bunad.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog maj
Ingrid begynder sit PADI-Divemasterkursus hos Red Sea Diving College i Sharm el Sheikh. Det blev dog afbrudt i utide på grund af urolighederne i Ægypten i starten af 2011.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog marts
Ingrid har haft en lidt tøvende tilgang til teknisk dykning, men hendes første dyk med dobbeltsæt gik overraskende godt.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog december
Under Nordic Photo Event på Gulen blev (fra v mod h) Lars Kirkegaard, Will Arlidge, Christian Skauge, Alex Mustard og Ingrid foreviget i vikingeantræk.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog november
Det specielle ved Rodney Fox Shark Expeditions er, at hajburet ikke bare hænger i overfladen, men bliver sænket ned på bunden.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog oktober
Glade kandidater på the Smithsonian Scientific Diving Course der er målrettet til videnskabsfolk, der har brug for at udføre feltarbejde under vandet.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog august
OWUSS’ mange sponsorer sørger for, at ingen scholar kommer til at gå ned på udstyret.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbog juli
Ingrid Rushfeldt Krüger er den første norske person, der har fået OWUSS-scholarshippet.
OWUSS-scholarship  – Filips dagbog juni
OWUSS-scholarship – Filips dagbog juni
Med denne afsluttende artikel vil jeg afrunde mit år som European Rolex Scholar. Jeg håber, du har haft glæde af at læse mine beretninger om mine oplevelser gennem det...

Sider