DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV!

Undervandsfotokonkurrence Copenhagen Diveshow 2011

I forbindelse med 2011-versionen af Copenhagen Diveshow afholder DYK igen en stor undervandsfotokonkurrence. Du kan både vinde hæder og fine præmier ved at være med, så det er bare med at finde dine bedste fotos frem og sende dem ind!

Du kan konkurrere i tre kategorier: Vrag, Makro og den åbne kategori Undervandsliv.

Alle kan deltage uanset baggrund og tilhørsforhold. Dog må de indsendte billeder ikke tidligere have været brugt i DYK.

 Hver deltager må højst indlevere ét billede i hver af de tre kategorier. Du behøver ikke deltage i alle tre kategorier. Aflevering skal ske i form af en jpg-fil. Størrelsen skal være 3500 pixels på længste led, idet billedet bliver trykt i 20x30 cm. Hvis ikke billedet har den anbefalede længde, vil det blot blive interpoleret op. Vælg størst mulige jpg-komprimering. Er filen for lille til print, vil billedet blive kasseret.


Filen(erne) skal sendes pr. e-mail til foto@dykmag.net (hver e-mail må ikke overstige 10 MB). De kan også sendes på cd/dvd til DYK: DYK, Gl. Bregnerødvej 11A, 3520 Farum
Mærk kuverten: Fotokonkurrence 2011 (husk afsender)

Alle filer skal navngives: deltagernavn_kategori_titel.jpg

(eks: hanshansen_makro_nøgensnegl.jpg)

Husk desuden at skrive dit navn og kontaktinformationer i e-mailen.

Sidste indleveringsfrist er: Mandag d. 1. februar 2011.

Dommerpanelet udvælger de bedste billeder i hver kategori og laver et 20x30 cm foto, som bliver udstillet på Copenhagen Diveshow i Bella Center. Her finder hovedkonkurrencen sted.