DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Havets Pokemoner – Play, Search, Find

Foto: Sune Dadda Karma Harms
Foto: Sune Dadda Karma Harms
Pikachu nøgensneglen (Thecacera pacifica) blev verdenskendt i 1995.
Foto: wikipedia
Tekst: Sune Dadda Karma Harms
Nøgensnegle bliver også kaldt for havets sommerfugle eller havets orkideer, kært barn har mange navne. Vi har valgt, at kalde dem for havets Pokémoner!

Nu er det ikke fordi, at det skal handle om Pokémon, men sammenligningen er sjov og kan måske få flere til at blive interesseret i de små farverige væsner i vandet.

Rigtig mange mennesker kender fantasivæsenerne Pokémon, som blev lanceret i 1995 som spil til den lille håndholdte spillekonsol GameBoy. Sidenhen har det udviklet sig til film og spillene har udviklet sig og det sidste meget kendte spil Pokémon Go, der udkom i 2016, hvor man skal gå rundt i den virkelige verden og fange pokémoner med sin smartphone har haft mere end 800 millioner downloads verden over! Spillet er fascinerende bl.a. på grund af muligheden for at samle og finde så mange forskellige pokémoner. Pokemónerne er smukke og flotte og findes i mange forskellige farver, former og størrelser. Man kan udveksle erfaringer og vise sine pokémoner frem til vennerne.

Måske er det lidt den samme samlermani, som tager fat i os dykkere og driver os til at finde så mange nøgensnegle som muligt? De er lidt svære at spotte, men de er smukke og fascinerende at kigge på og så findes de også i alle mulige farver og former.

I stedet for at svømme omkring med kraftige benspark, tilbagelægge store strækninger og nyde landskaberne, stopper du måske i stedet op og kigger på de små krybende nøgensnegle. Jo flere du finder, jo mere…
 

Læs hele artiklen i NetMag #28...

SOME images:
Foto: Sune Dadda Karma Harms
Foto: Sune Dadda Karma Harms
Pikachu nøgensneglen (Thecacera pacifica) blev verdenskendt i 1995. Foto: wikipedia