DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

Paralenz – test

Tekst: Grzegorz Myćko
For nogen tid siden fik jeg et Paralenz kamera til test. Jeg indså̊ hurtigt hvorfor dette kamera allerede er blevet en legende blandt dykkere.

Projektet med at skabe et kamera til dykkere blev indledt gennem crowdfunding. Selskabets motto var „lavet af dykkere - til dykkere”. Det tog over et år med intens arbejde at bygge en fungerende prototype. Derefter inviterede Paralenz-teamet 250 frivillige fra hele verden til at teste deres produkt, og disse delte regelmæssigt deres kommentarer med Paralenz-holdet. Paralenz blev kendt for deres meget hurtige reaktion på brugernes kommentarer, som stdig resulterer i løbende opdateringer af kameraets interne software. Det var først efter denne lange proces med udvikling og test af det nye kamera, at det blev muligt rent faktisk at købe kameraet.

Førstehåndsindtryk 
Kameraet ligner mest af alt en lygte. Da jeg så det for første gang, spurgte jeg: „Hvad er det for en sej lommelygte?”. Den er lavet af højkvalitetsaluminium, der opfylder militære standarder (undtagen skærmene og displaydækslet – som er lavet af polycarbonat). Fabrikanten garanterer, at det kan tåle at ramme hårdt ind i dykkerflasken og endda at blive kørt over af en bil...
 

Læs hele artiklen i NetMag #30...

SOME images: