DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Portfolio  Portfolio
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Tigerhaj Sted Bahamas Kamera Canon EOS 350D DIGITAL i Hugyfot-housing Objektiv 15mm Sigma Fisheye 2.8 DX Eksponering 1/160 sekund, f13 Blitz To stk. Subtronic Alpha Pro
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Dragefisk om natten Sted Rødehavet Kamera Canon EOS 350D DIGITAL i Hugyfot-housing Objektiv Canon 100mm Macro 2.8 USM Eksponering 1/200 sekund, f22 Blitz To stk. Ikelite DS-125
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Mr. Sundancer Sted Shab Marsa Alam, Rødehavet Kamera Canon EOS 5D i Hugyfot-housing Objektiv Canon F17-40mm f/4L USM Eksponering 1/250 sekund, f4,5 Blitz Ingen
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Husrevet i solnedgang Sted Select Maris Resort, Tyrkiet Kamera Canon EOS 5D i Hugyfot-housing Objektiv Canon F17-40mm f/4L USM Eksponering 1/125 sekund, f13 Blitz En Hugynova digital flash (eTTL)
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Caribisk vrag med sardiner og dykker Sted Jan Thiel Bay Wreck, Curacao, Kamera Canon EOS 5D i Hugyfot-housing Objektiv Canon EF17-40mm f/4L USM Eksponering 1/125 sekund, f8 Blitz Magic Filter og omgivende lys
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Ghiannis D med Zodiac Sted Abu Nuhas, Rødehavet Kamera Canon EOS 5D i Hugyfot-housing Objektiv Sigma Fisheye 2.8 DX 15mm Eksponering 1/200 sekund, f7,1 Blitz En Hugynova digital flash (eTTL)
Andi Voeltz – grundlæggeren af digideep.com
Titel Flagermusefisk Sted South Sinai, Rødehavet Kamera Canon EOS 5D i Hugyfot-housing Objektiv 15mm Sigma Fisheye 2.8 DX Eksponering 1/60 sekund, f5,6 Blitz En Hugynova digital flash (eTTL)

Andi Voeltz

– grundlæggeren af digideep.com

Andreas Voeltz – eller Andi mellem venner – bor i dag i Berlin, men han blev født i Hamburg, ikke så langt fra havet for 31 år siden.
Oprindeligt er han uddannet inden for forretningsadministration og han har tidligere arbejdet som manager i telekommunikationsindustrien. I dag kan han dog ernære sig som freelance undervandsfotograf og filmskaber.
Andi er også en efterspurgt instruktør i undervandsfoto og han holder ofte fotoworkshops og -kurser ved og i forskellige af planetens oceaner og søer.
– Jeg har stort set forladt mit gamle job, men mine administrationsfærdigheder kommer mig til gode i min egen virksomhed, der blandt andet sælger og distribuerer undervandsfoto- og videoudstyr i Østrig, Tyskland og Schweiz, fortæller Andi og fortsætter:
– Undervandsfoto har overtaget mit liv, siden jeg genopdagede dykning i 2001. Jeg lærte at dykke allerede, da jeg var 16, men jeg havde ikke mulighed for at fortsætte min tabte passion før syv-otte år senere.
Under et Advanced-kursus i Rødehavet, havde han et fotodyk med et Sea&Sea filmkamera og han besluttede hurtigt, at det ville han prøve igen, men at et digitalkamera ville være oplagt, hvis hans færdigheder skulle forbedres. Et år senere var han PADI Divemaster og han tog digitale undervandsfotos til dykkercentres websites.
– Jeg og en af mine venner tilbragte masser af tid på jagt efter undervandshuse på internettet. Vi var altid i tvivl om, hvorvidt der fandtes et hus til et givent kamera, så vi fik den idé at grundlægge et online-projekt, der kunne gøre det lettere af matche kamera og undervandsudstyr til det. I april 2002 blev websiten www.digideep.com født og den blev hurtigt en af de mest besøgte undervandsfotoressourcer på nettet, fortæller Andi.
I 2005 blev Andi Voeltz af PADI bedt om at være med til at udvikle undervisningsmaterialet til det nye Digital Underwater Photographer-kursus. PADI-kurset blev introduceret i januar 2006 på verdensplan og kursusmaterialet er forløbig blevet oversat til mere end otte forskellige sprog. Det var på dette tidspunkt, at Andi indså, at hans hobby var blevet til en profession.
– Jeg elsker at rejse og at dokumentere mine undervandsoplevelser med et kamera. Jeg synes stadig, at jeg har det fedeste job i verden, hvilket jeg ikke ville have gættet på for ti år siden. Mine yndlingsdestinationer er Bahamas for hajer og Rødehavet for den store variation. Jeg har planer om, at jeg snart skal til Galapagos og Cocos før det er for sent, slutter han.

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Læs også