DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Portfolio  Portfolio
Portfolio – Kadu Pinheiro
Portfolio – Kadu Pinheiro
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Johns Reef, Rødehavet, Ægypten Kamera & objektiv Canon 20D i Aquatica housing med Canon 100mm Eksponering 1/160s, f16 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar Natdyk med klovnfisk ved Anemone City.
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Jardines de La Reina, Cuba Kamera & objektiv Canon 20D i Aquatica housing med Tokina 10-17mm Eksponering 1/125s, f8 Blitz To Sea&Sea YS300 på manuel Kommentar En caribisk grå revhaj flyver over mit hoved.
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Car Pile, Curaçao Kamera & objektiv Canon 7D i Aquatica housing med Canon 100mm Eksponering 1/200s, f14 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar Knaldblå jomfrufisk med en flot orange svamp som baggrund.
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Nascente do Olho d’Agua, Bonito Mato Grosso do Sul, Brasilien Kamera og objektiv Canon 7D i Aquatica housing med Tokina 10-17mm Eksponering 1/160s, f4.5 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar Denne lille flod har noget af det klareste vand i verden.
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Socorro Island, Mexico Kamera & objektiv Canon 7D i Aquatica housing med Tokina 10-17mm Eksponering 1/250s, f7.1 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar En af San Benedictos store mantaer poserer for mig.
Portfolio – Kadu Pinheiro
Sted Sataya Reef, Ægypten Kamera & objektiv Canon 20D i Aquatica housing med Tokina 10-17mm Eksponering 1/250s, f9 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar Vi havde allerede dykket med delfinerne i 40 minutter, da denne moder med kalv kom hen til mig for at lege. En fantastisk oplevelse.
Portfolio – Kadu Pinheiro
sted Yambu, Saudi-Arabien Kamera & objektiv Canon 20D i Aquatica housing med Tokina 10-17mm Eksponering 1/200s, f18 Blitz To Sea&Sea YS110 på manuel Kommentar Et af de mest imponerende dyk i mit liv. Utrolige former og farver på et vildt og uspoleret sted.

Portfolio

– Kadu Pinheiro

Kadu Pinheiro er 36 år gammel og fra Brasilien. Han er til daglig redaktør for det brasilianske dykkemagasin Mergulho Magazine og har en baggrund i reklameverdenen som grafiker og designer. Desuden udgiver han onlinemagasinet Underxmag.com.

– Jeg har altid haft en passion for både dykning og fotografering, og det endte med, at jeg fik kombineret de to aktiviteter, da jeg startede med at fotografere under vandet. Det giver mig mulighed for at udforske fjerne steder og dokumentere dem gennem artikler, bøger, websites eller andre medier, hvor billederne skaber lys, hvor der ellers er mørke, siger Kadu.

– Billedet fastfryser øjeblikket og undfanger en stemning. Når det lykkedes bedst bliver et foto en afspejling af fotografens sind. Det formidler hans følelser på en måde, som andre kan dele, mener han.

– Jeg leder altid efter de bedste ting at fotografere og jeg søger magien i øjeblikket, i situationen, i landskabet. Det er mit livs eventyr at forevige dyr, mennesker og usædvanlige øjeblikke, slutter han. 

Kadus favoritdestinationer er Brasilien, Cuba, Panama, Galapagos, Curacao, Ægypten, Saudi-Arabien, Mexico og Florida.

UDSTYR

Kamera Canon 7D i Aquatica Housing
Blitz To Sea&Sea YS 110Alpha
Objektiver Tokina 10-17mm, Canon 100mm, Canon 17-40mm
Arme Ultralight

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Læs også