DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Reportage  Reportage
DYK holdt freelanceweekend
DYK holdt freelanceweekend
DYK holdt freelanceweekend
Flora III tog os med ud på et rigtigt fint dyk på Gråurn. Det ser lidt gråt ud her, men snart skinnede solen fra en blå himmel.
DYK holdt freelanceweekend
Alt i alt havde vi samlet 15 dykkejournalister og fotografer fra Danmark og Sverige, som lærte hinanden at kende og udviklede sig sammen
DYK holdt freelanceweekend
Fra venstre mod højre: Morten Beier, Ulrik Westphal, Lene Topp, Claus Topp, Stefan Beskow, Joanna Bergström, Annika Malmberg, Anders Salesjö, Klas Malmberg, Jonas Andersson, Jesper Kjøller, Rikard Godlund, Morten Bjørn Larsen og Marko Wramén.

DYK holdt freelanceweekend

Tekst og foto: Marko Wramén

En solbeskinnet efterårsweekend samlede DYK alle sine bedste freelancemedarbejdere til en stimulerende weekend i Lysekil. Vi boede hos Strandflickorna og fik hjælp til dykningen fra Oxygene Lysekil og Kjelle på dykkebåden Flora III. Vi fik mulighed for at lave mange fine dyk i det smukke vejr. Det blev blandt andet til et par kystdyk – både om dagen og natten – på Släggö, som leverede varen med krabber, troldhummer, fladfisk, kutlinger og meget mere. Det er unægteligt praktisk at have et så fint og lettilgængligt husrev lige uden for døren. Vi fik også et herligt båddyk ude på Gråurn, hvor vi blev hilst velkommen af sæler på klipperne. Og søndag var der et par stykker, der listede sig til endnu et dyk ved Jordfall inde i Gullmarn. Der blev taget masser af billeder, da stort set alle havde deres kameraer med.

Mellem dykkene blev det tid til lidt fagligt indhold, hvor DYKs to redaktører Jesper Kjøller og Marko Wramén kom med oplæg til, hvordan man skriver bedre, hvordan man bedst arbejder med billeder i workflow-programmet Adobe Lightroom, som vi for øvrigt snart begynder en serie om i DYK. Vi præsenterede også vores nye internationale dykkemagasin Dive The World for de nysgerrige medarbejdere (læs mere om det i lederen og på side 10). Det vakte stor interesse og afstedkom mange spørgsmål, som blev besvaret.

Alt i alt havde vi samlet 15 dykkejournalister og fotografer fra Danmark og Sverige, som lærte hinanden at kende og udviklede sig sammen. Det bliver ikke sidste gang, vi gør noget tilsvarende – ambitionen er at mødes en gang om året for at sikre endnu bedre samarbejde og endnu højere kvalitet i magasinet.

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Læs også