DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Event  Event
Boot Düsseldorf 2020
Boot Dive Center

Boot Düsseldorf

– Spænding, sport og sjov for alle vandsportsentusiaster

Med næsten 250.000 besøgende er boot Düsseldorf verdens største båd- og vandsportsmesse og hvert år i januar in-stedet for hele branchen.

►  Omkring 2.000 udstillere viser i perioden 18.-26. januar 2020 deres interessante nyheder, attraktive videreudviklinger og maritimt udstyr. Over 2.100 journalister fra næsten 50 lande og alle verdensdele vil være til stede og rapportere fra boot-messen. Dermed er hele branchen repræsenteret i Düsseldorf og inviterer til ni messedage med spændende rejser gennem hele vandsportens verden – fordelt på 17 messehaller og 220.000 kvadratmeter.

Boot 2020 inviterer til verdens største dykker-udstilling i hal 11 og 12
Når boot Düsseldorf den 18. januar 2020 åbner dørene, indledes også verdens største dykkerudstilling i hallerne 11 og 12. Og med langt flere end 400 udstillere vises her en enestående koncentration af branchen. Her finder man simpelthen alt, hvad dykkerhjertet kan begære. Dykkerbranchens globale aktører, heriblandt Aqua Lung, Mares og Cressi præsenterer endnu engang deres komplette produktsortiment. 26 procent af de besøgende på boot er dykkere eller interesserede i at dykke. ”Dive Center” er en populær attraktion for dem alle. Her finder både begyndere og erfarne dykkere dagligt på boot 2020 spændende film om eksotiske dykkerområder, interviews med internationale stjerner og begynderkurser med værdifulde råd. Hvert år fejrer mange tusinde dykkere her en unik event, der ikke har sit sidestykke nogen steder i verden. Derudover viser internationale topdestinationer fra dykkerscenen deres mangfoldighed og giver alle besøgende lyst til havet. Teknisk suppleres boots udbud med ”Water Pixel World”, som også denne gang arrangeres i dykkerområdet. Udover de nyeste udviklinger og innovationer omkring filmning og fotografering i og under vandet er der fra og med boot 2020 stor fokus på workshops med branchens insidere. Proffer giver råd og viser tricks fra spektakulære undervandsfotograferinger og brugen af videokameraer og droner.

”Love your ocean“-kampagnen viser flaget i dykkerhallerne
At beskytte oceanerne har høj prioritet for alle vandsportsentusiaster og især for dykkerne. Det reflekteres også af “love your ocean“-kampagnens stand, som derfor udgør selve kernen i dykkerhallerne. Sammen med Deutsche Meeresstiftung og boots havambassadør Emily Pen har denne aktion i mellemtiden vundet stort gehør verden over. ”love your ocean” er en ægte publikumsmagnet på boot Düsseldorf.

Hal 13 og 14: ”Travel World“ viser de skønneste destinationer ved sø
og hav

Passende til emnet har dykkerhallernes naboer i hal 13 og 14 fokus på vandturisme med ”Travel World”. Charterselskaber, marinaer, udbydere af husbåde såvel som hoteller, krydstogtsselskaber og vandsportsregioner skaber længsel efter den næste ferie ved og på vandet. ”Travel World”-scenen omfatter et varieret program med råd om feriedestinationer, charterrejser og ferier på husbåde eller spændende ture i kano eller kajak. Disse haller er boots ferie- og turismecenter. Det alsidige udvalg af destinationer...

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Boot Düsseldorf er Europas største dykkermesse.
Boot Düsseldorf er Europas største dykkermesse.
Læs artiklen i DYK #51:

SOME images:
Boot Düsseldorf 2020
Boot Düsseldorf 2020
, Boot Düsseldorf 2020
Boot Dive Center
, Boot Düsseldorf 2020
Boot Düsseldorf 2020

Læs også