DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Event  Event
Divers Event 2023
Det er vigtigt at holde sig varm på sine dyk. Her snakker Dean Martin fra Fourth Element om Halo inderdragten med en nysgerrig gæst.

Divers Event 2023

Tekst Søren Helms, Foto Redaktionen & DIVERS Event m.fl.

Divers Event er noget så sjældent som en dansk dykkermesse, og da de slog dørene op i marts i år, var DYK naturligvis klar til at dække arrangementet. Det blev til en god og relevant weekend i Odense, som vi gerne vil fortælle om her.

►  Voks i værket
Jan Olsen og Tobias Theil Madsen, begge fra Diving 2000, der står bag messen, har brugt lang tid på at få arrangementet stablet på benene og har blandt andet været udfordret af forsinkelser på grund af corona. Det er dog alligevel lykkedes dem at skabe et rigtigt fint event, der tiltrak masser af besøgende, hvilket igen understreger behovet for en god dansk dykkermesse. Da de oprindeligt afholdte Divers Event i 2011 og 2014 , var det en mindre og mere lokal marketingsmæssig begivenhed i Tommeruphallerne. Et setup, der ikke helt fungerede, hverken for arrangørerne eller gæsterne, så da Værket, som ligger lige bagved Diving 2000, blev ledigt, så man muligheden for at skabe noget helt særligt. Derfor slog de hurtigt til og på Divers Event 2023 var der nu større variation med flere forskellige organisationer, forhandlere og udstyrsproducenter repræsenteret, og det hele blev krydret med konkurrencer og spændende foredrag.

Gode udstillere og samarbejdspartnere
Technical Diving Courses, repræsenteret ved Rasmus Dysted og Maria Bollerup, der i øvrigt begge holdt foredrag på messen, havde travlt i deres meget centrale stand og det var tydeligt at interessen for teknisk dykning er stigende. Ligeledes havde Lars Stenholt Kirkegaard fra Fotografit nok at se til med spørgsmål og interesse fra de mange gæster, men han havde også så mange lækre produkter med, at selv den mest kræsne undervandsfotograf kunne blive inspireret. Henrik Borg fra Waterproof havde fyldt sit hjørne op med både velkendte favoritter såvel som nye spændende tiltag, i form af for eksempel den nye W8 våddragt, men også nye handsker som G2 modellen og meget mere.

Imens havde Scubapro indtaget hele endevæggen med en lang række spændende og farvestrålende produkter og der var masser af muligheder for at både prøve de mange varianter, samt stille spørgsmål til sortimentet.

DYK fik også en kort snak med Dansk Sportsdykker Forbund, der kunne berette om god og positiv feedback fra både medlemmer, samt andre besøgende på messen.
GARMIN er tydeligvis gået all-in på segmentet for dykkercomputere og kunne stolt præsentere en meget alsidig produktlinje, der også prismæssigt spænder meget bredt, fra små 3.000,- kr. for den billigste model til over 14.000,- kr. for topmodellen med luft-integration.

Ofte er det salgsrepræsentanter, der bliver sendt afsted på messer rundt omkring i verden, men Fourth Element havde sendt Dean Martin, der ikke bare er produktudvikler for firmaet, men også står bag den nye og meget anmelderroste maske Scout. Det var derfor en spændende chance for at høre mere om udviklingen af produktet og hvad der indgår i en sådan proces. Vi håber at kunne bringe en uddybende artikel i et fremtidigt nummer af DYK.

Dean havde også nye og mere hemmelige godbidder med, som desværre endnu ikke er klar til offentligheden, hvilket vi også glæder os meget til at høre mere om i tiden der kommer...

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Læs artiklen i DYK #75:

SOME images:
Divers Event 2023, Divers Event 2023
Det er vigtigt at holde sig varm på sine dyk. Her snakker Dean Martin fra Fourth Element om Halo inderdragten med en nysgerrig gæst.
, Divers Event 2023
Waterproofs nye våddragt W8 er efterfølgeren til den populære W7, og blev stolt vist frem på messen.
, Divers Event 2023
Dansk Sportsdykker Forbund (DSDF) var repræsenteret af Nicolai, der fortalte om rigtigt god feedback de besøgende.

Læs også