DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

  Profil  Profil
Helene-Julie Zofia Paamand – Kærlighed til havet
Helene-Julie Zofia Paamand

Helene-Julie Zofia Paamand

– Kærlighed til havet

Tekst: Helene-Julie Zofia Paamandia Paamand

Jeg er født i 1981 og har siden da altid været optaget af havet.
Gennem min opvækst har jeg både sejlet og roet, men det var først i 2007, at jeg blev certificeret som Open Water dykker.  

►  Derfra gik det stærkt, idet jeg arbejdede fuld tid for Werner Lau i Sharm el Sheikh, Egypten. Jeg blev PADI instruktør allerede i 2008 og har siden certificeret mere end 250 dykkere – alt fra begyndernivea til divemaster. Foruden Sharm el Sheikh har jeg arbejdet i Playa del Carmen i Mexico og på Mindoro i Filippinerne. Det er blevet til i alt 3 år som dykkerinstruktør på fuld tid. I dag er jeg atter i Danmark og arbejder med organisationsledelse og bestyrelsesarbejde i familiens virksomhed. Mit arbejde giver mig midlerne til at rejse Verden rundt og dyrke min store interesse, som er blevet ledsaget af et meget tungt og krævende kamera.

Jeg underviser stadig lidt i fritiden, så jeg kan holde mine egenskaber ved lige. Derudover bliver jeg ved med selv at lære nyt ved at tage kurser indenfor teknisk dykning. Jeg har ikke noget mål med den tekniske dykning, andet end at udvide mine egne færdigheder under vand og jeg finder dekompressionsteori meget interessant. Der er mange myter og stive holdninger forbundet med dykning. Jeg synes det er vigtigt at blive ved at udvide mine horisonter og undersøge de mange perspektiver.

Mit mål med dykningen er at skabe interesse og nysgerrighed for den verden, jeg kan åbenbare gennem mine billeder. Jeg vil gerne vække kærligheden til havet hos ikke-dykkere også, så vi er flere til at passe bedre på naturen. Personligt bygger hele min motivation i livet på den tid, jeg har i vandet og den interaktion jeg oplever med dyrene.  ♦

Log ind for at se fulde artikler eller opret gratis profil hvis du endnu ikke har et login på DYK. Begge dele gør du her.

Få også DYK magasinet hele året rundt ved at abonnere her: DYK Magasinet

Læs artiklen i DYK #52:

SOME images:
Helene-Julie Zofia Paamand – Kærlighed til havet, Helene-Julie Zofia Paamand – Kærlighed til havet
Helene-Julie Zofia Paamand

Læs også