DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

DYK 08/2008

DYK 08/2008

  • OWUSS-scholarship – Elines dagbog august
    OWUSS-scholarship – Elines dagbog august
ReportageReportage

OWUSS-scholarship

– Elines dagbog august

  • Grebbestad – næsten i Norge
    Grebbestads småbådshavn svøbt i efterårets stærke farver.
SverigeSverige

Grebbestad

– næsten i Norge

Fra Grebbestad er der lidt over tre kilometer til den Norske grænse. Her oppe i det nordlige Bohuslän er havet fortsat rigt på liv, noget som de...
  • Dykningens Dag – endelig blev der sol!
    Dykningens Dag – endelig blev der sol!
ReportageReportage

Dykningens Dag

– endelig blev der sol!

Efter flere år i træk med kummerligt møgvejr mange steder i landet på Dykningens Dag, blev årets udgave af D-dagen tilsmilet af et fantastisk...
  • Djiboutis hvalhajer – nærkontakt med havets største fisk
    Hvalhajen er ikke just en hurtigsvømmer, men det kræver alligevel sin mand at følge med. Den svømmer med hele kroppen og der bliver flyttet noget vand, når den tager fat .
RejseResa

Djiboutis hvalhajer...

– nærkontakt med havets største fisk

Ingen ved med sikkerhed hvorfor, men hver vinter samles hvalhajer fra fjern og nær i havet ud for Djibouti – et lille østafrikansk land, som kun de...
  • Scapa Flow – ultimativ vragsafari
    På vej ind i Doyle på rebreather.
VragVrak

Scapa Flow

– ultimativ vragsafari

Den ultimative dykkeferie i UK må simpelthen være ved Orkneyøerne. John Liddiard er taget nordpå for at nyde stedets vragdykning med suppe som forret...
  • Fotoskole 4 – realiser dine idéer
    Fotoskole 4 – realiser dine idéer
FotoFoto

Fotoskole 4

– realiser dine idéer

Nu da vi er nået til sidste del af DYKs kompakte fotokursus er det tid til den lidt mere bløde – ja næsten navlepillende – afdeling. Efter at del 1,...
  • Ethan Daniels – fornemmelse for lys
    Ethan Daniels – fornemmelse for lys
PortfolioPortfolio

Ethan Daniels

– fornemmelse for lys

  • WWF-klumme – hvordan kan man redde et monster?
    Det mest absurde i hele problematikken med af skære hajfinnerne af levende hajer, er at hajfinnesuppe ikke smager af noget som helst. Hajfinner består af brusk og suppen, som kineserne betragter som en delikatesse, kunne ligeså godt være lavet på fingernegle...
BiologiBiologi

WWF-klumme

– hvordan kan man redde et monster?

  • Kystleksikon #76 – Reersø Strand og Rev
    Kystleksikon #76 – Reersø Strand og Rev
KystleksikonKustlexikon

Kystleksikon #75

  • Kystleksikon #76 – Reersø Strand og Rev
    Kystleksikon #76 – Reersø Strand og Rev
KystleksikonKustlexikon

Kystleksikon #76

– Røsnæs Rev
  • Mad og dykning – sådan vælger du den rette menu
    Mad og dykning – sådan vælger du den rette menu
DykkemedicinDykerimedicin

Mad og dykning

– sådan vælger du den rette menu

Kulhydraterne i din mad påvirker din sindsstemning, din vægt, din energi, din almene sundhed, dit velbefindende og din fysiske kondition. DAN har set...