DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hent RSS feed  NYHEDSBREV

SIGNATURE SEA GOLDIE.
SIGNATURE SEA GOLDIE. En af Aqabas og Rødehavets storslåede signaturarter er anthias, også kaldet "sea goldie". Det er almindeligt, men ikke desto mindre absolut sødt, da de skaber bølger af bevægelse, når de spiser zooplankton over det solsmukke rev. En af de ting, jeg altid søger efter på opgaver, er at definere, hvad jeg kalder "signaturarter", og den første dag eller to er virkelig vigtig for netop det. Her har disse arter min opmærksomhed og er bemærkelsesværdige og interessante for mig, og da tiden går, har min hjerne tendens til at fokusere på sjældnere væsener og oplevelser.
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren
LARVAE MANTIS SHRIMP
LARVAE MANTIS SHRIMP. En sød mantis rege larver fundet om natten tæt på koralrevene i Aqaba, Jordan. De er allerede grusomme rovdyr, og bruger deres spydlignende klør til at fange deres byttedyr, selv når de kun er 8 mm lange. Som larver går de gennem flere faser, inden de bliver voksne. Stadier, der kan tage ralt fra en måned til flere måneder at fuldføre.
Magnus Lundgren
<p>Magnus Lundgren</p>
Magnus Lundgren
Magnus Lundgren

Magnus Lundgren

SOME-image: 

Som professionel journalist og fotograf er Magnus specialiseret i marinmiljøer. Han bringer seeren til verden under overfladen. Magnus er grundlægger af Wild Wonders of Europe, som hidtil har nået mere end 800 millioner mennesker. I dag anses WWE for at være verdens største naturfotograferingsprojekt. Sammen med Staffan Widstrand driver han nu et nyt stort initiativ kaldet Wild Wonders of China.

Magnus’s billeder udgives i medier over hele verden, såsom National Geographic og Geo. Hans seneste bog "Ett vildare liv" blev tildelt prisen for Year Pandabok 2018, og bogen "Wild Waters of Europe" blev udgivet af National Geographic Verlag i Tyskland.

Magnus har 25 års erfaring som ekspeditionsleder og er stolt medlem af Naturfotograferna.


Artikler med eller af Magnus Lundgren: